Een ideale salade op een dag met weinig beweging door de lage hoeveelheid aan koolhydraten of eerder als aperitief op een na - zomerse dag. Je kan met dit gerecht weinig misdoen op een warme dag!
Benieuwd naar Jolien haar recepten? Word A Bloc Member en krijg toegang tot al onze recepten.
Verder lezen?
Deze pagina is exclusief voor onze surplace en a bloc leden.
Ingrediënten voor 1 persoon
- 1 stuk watermeloen (+/- 1/8 stuk van een volledige)
- 100 gr halloumi
- 1 koffielepel olijfolie
- Munt en basilicum
Zo maak je deze lekkere lunch
Snij de halloumi in schijfjes van +/- 1,5 – 2 cm. Grill de halloumi in de pan tot ze een goudbruine kleur krijgen en gebruik hiervoor of geen vetstof of een beetje olijfolie. Snijd de watermeloen in een soort van driehoekjes en pluk een aantal blaadjes van de munt en basilicum. Ik vind het zelf fijn om de watermeloen en halloumi in rijtjes te presenteren met daarop de munt- en basilicumblaadjes, maar dat kies je maar volledig zelf.
Een ideale salade op een dag met weinig beweging door de lage hoeveelheid aan koolhydraten of eerder als aperitief op een na - zomerse dag. Je kan met dit gerecht weinig misdoen op een warme dag!